Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, πλην ορισμένων εξαιρέσεων, για την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων,εντός 14 ημερών, από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής, με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους πιο κάτω όρους.
• Όλα τα προιόντα για να μπορέσουν να επιστραφούν θα πρέπει να λαμβάνονται με κούριερ στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν.
• Η αίτηση επιστροφής, θα πρέπει να μην υπερβαίνει τις 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης
με βάση τα έγγραφα παραλαβής.
• Τα έξοδα αποστολής επιστροφής των προϊόντων καλύπτονται από τον αποστολές, εκτός αν πρόκειται για λάθος της εταιρείας μας οπότε και καλύπτονται από εμας.
• Σε περίπτωση δικού μας λάθους, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής. Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.
• Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων ενώ με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
• Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή
των προϊόντων από εμάς.
• Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.
• Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο manos@niklasservice.gr ή στο 2109967784.
Αν το επιστρεφόμενο προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.
Παρακαλούμε να θυμάστε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων, αν τα επιστρεφόμενα προϊόντα πληρούν όλους τους παραπάνω όρους και βρίσκονται σε κατάσταση, κατάλληλα προς πώληση.
Σε περίπτωση επιστροφής ενός μη ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος και επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, τα έξοδα αρχικής αποστολής βαραίνουν τον πελάτη και αφαιρούνται από το ποσό προς επιστροφή.